• Offerteformulier

    Elke opdracht op het gebied van reclame, vormgeving of strategie begint met een passende offerte. Borg web print design hoort graag wat uw wensen zijn. Als u het offerteformulier invult dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Wordpress onderhoud

Het WordPress CMS is voortdurend in ontwikkeling. Regelmatig komen er nieuwe updates uit. Soms kleine, met een noodzakelijke beveiligingsupdate, soms grote, waarin soms hele nieuwe functionaliteiten zitten. Het is verstandig deze updates bij te houden. Wij bieden daarom het WordPress onderhoud abonnement aan.
195 per jaar
WordPress Onderhoud Abonnement
Installatie van firewall en login beveiliging (dit om hackaanvallen, zoals de BruteForce Attacks, tegen te gaan)
Backup maken van de complete website (wekelijks)
Upgrade van WordPress CMS
Upgrade van plugins
Upgrade van themes (indien mogelijk. Dit is afhankelijk van de gebruikte template of framework)
Opruimen van spamberichten
Opschonen database overhead
Optimalisatie database
Fake registraties verwijderen
Voor het aanbrengen van grote wijzigingen aan het thema, of het volledig wijzigen van het thema gelden andere tarieven. Deze kunt u op verzoek aanvragen.

De abonnementprijzen zijn exclusief de licentiekosten van premiumplugins. De meeste licenties van premiumplugins zijn 1 jaar geldig en dienen dan tegen een (vaak) gereduceerd tarief verlengd te worden. Zonder een geldige licentie mag de plugin wel gebruikt worden, maar kan deze niet meer geupdate worden. Het kan zijn dat na een update van WordPress een plugin dan niet meer werkt omdat in een update aanpassingen zitten voor de nieuwe versie van WordPress. De licentieprijzen verschillen per plugin. Heb je zelf de plugin aangeschaft, dan moet je zelf voor verlenging van de licentie zorgen. Als de plugin via mij verkregen is, dan zullen de kosten voor licentieverlenging meegenomen worden in de facturering.

De abonnementen starten met een volledig geüpdate website. Afhankelijk van de achterstand van de updates brengen wij voor het up to date brengen van de website de daarvoor benodigde uren extra in rekening. Als er na ingaan van het abonnement wijzigingen aan de website worden aangebracht (nieuwe plugins, functionele wijzigingen in het thema, wijzigingen in WordPress bestanden) waardoor er problemen ontstaan bij een update, is het oplossen van die problemen voor eigen risico. Eventueel kan bij grote wijzigingen besloten worden om voor de update eerst een kopiesite op te zetten om de gevolgen van de update te testen, voordat deze op de live site worden uitgevoerd. Het opzetten van een kopiesite valt niet onder het standaard onderhoudabonnement.

Prijs is excl. 21% BTW en wordt per jaar vooraf gefactureerd.