• Offerteformulier

    Elke opdracht op het gebied van reclame, vormgeving of strategie begint met een passende offerte. Borg web print design hoort graag wat uw wensen zijn. Als u het offerteformulier invult dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  • Home
  • SEO, Search Engine Optimalisatie

SEO, Search Engine Optimalisatie

Search engine Optimalisatie afgekort SEO is een item dat vaak geen of te weinig aandacht krijgt. Veel vormgevers bouwen een WordPress website op basis van een gekochte template maar hebben geen technische knowhow hoe te optimaliseren voor bijvoorbeeld Google. Google is de meest gebruikte search engine in Nederland om die reden heb ik mij dan ook gespecialiseerd in het optimaliseren van WordPress websites.

Er zijn een groot aantal factoren belangrijk voor de google ranking en deze zijn globaal in 3 groepen te delen.
90%
1. Google standaard
98%
2. Website snelheid
92%
3. SEO vriendelijke teksten

1. Website volgens de google standaard.

Google heeft een aantal regels gesteld voor het bouwen van een website. Bijvoorbeeld of de website responsive is. Dit is dat de website op elk device de lay-out aanpast om goed leesbaar te zijn. Het gebruik van zo min mogelijk stylesheets en javascript files.

2. Website snelheid.

Een snelle WordPress website komt automatisch hoger in de ranking. Het gebruik van veel plug-ins en templates waarbij je echt alles kan instellen maken de website traag. Ook heel belangrijk is dat de server waar de website wordt gehost snel genoeg is. Heeft u een trage website neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt uw website op snelheid controleren op het volgende adres: https://tools.pingdom.com

3. SEO vriendelijke teksten

Voor de inhoud van de website bent u natuurlijk zelf verantwoordelijk maar wij zullen u begeleiden met het schrijven van een search engine vriendelijke teksten. Ook dit is aan regels gebonden.