• Offerteformulier

    Elke opdracht op het gebied van reclame, vormgeving of strategie begint met een passende offerte. Borg web print design hoort graag wat uw wensen zijn. Als u het offerteformulier invult dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  • Home
  • Logo ontwerp en huisstijl

Logo ontwerp en huisstijl

Een professioneel logo ontwerp of een volledige huisstijl schept vertrouwen en is de uitstraling van uw bedrijf, producten of diensten. Ik ontwerp met veel plezier een logo of huisstijl waar u trots op mag zijn en waarmee u een verpletterende indruk maakt! Uw logo is tenslotte mijn visitekaartje. Ik focus vooral op kwaliteit, service en originaliteit.
Waarom uw logo ontwerp door mij te laten maken? Uniek logo ontwerp op maat; Minimaal 3 conceptvoorstellen; 100% tevredenheidsgarantie, onbeperkt reviseren; Ontvang uw logo in vector Eps, Ai, Pdf, Jpg, Gif en Png formaat; Vlotte levertijden, binnen enkele werkdagen indien gewenst; U betaalt achteraf, bij volledige tevredenheid;
Het belang van een krachtig logo ontwerp en herkenbare huisstijl Bij een krachtige huisstijl draait het om herkenbaarheid. Het consequent toepassen van het logo of beeldmerk, specifieke vormen, lettertypen, kleuren en mogelijk ook foto’s moeten ervoor zorgen dat uw doelgroep in één oogopslag ziet dat men met uw onderneming te maken heeft.
Meestal verstaan we onder een huisstijl het ontwerp van een visitekaartje, briefpapier en een enveloppe. Maar een huisstijl kan natuurlijk veel breder ingezet worden. Denk hierbij aan het toepassen op autobelettering, verpakkingsmateriaal, kleding, gevelbelettering, geprinte media, beurspromotie, relatiegeschenken, etc. Ook bij het ontwerp van een website houden we natuurlijk optimaal rekening met de verschillende elementen binnen uw huisstijl.